Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bondig Formatiespecial

Datum nieuwsfeit: 31-05-2002
Bron: Verbond van Verzekeraars
Zoek soortgelijke berichten

Verbond van Verzekeraars

Bondig Formatiespecial

Het Verbond geeft vandaag een Formatiespecial uit, waarin aanbevelingen worden gedaan aan het nieuwe kabinet. Wat moet de toekomstige regering volgens verzekeraars doen aan maatschappelijke problemen als de knelpunten in de zorg en de onveiligheid op straat? En hoe kan de één miljoenste WAOer volgens verzekeraars worden voorkomen? Het Verbond geeft over onderwerpen die voor verzekeraars urgent zijn in een nieuw Regeerakkoord, concrete aanbevelingen, onderbouwd met recente onderzoeksresultaten.

De Formatiespecial is een speciale uitgave van het tweewekelijks bulletin Bondig van het Verbond. De Formatiespecial kunt u hier downloaden. (Om deze te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie