Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Quantum en Imation schikken alle wederzijdse juridische aanspraken m..

Datum nieuwsfeit: 31-05-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Quantum en Imation schikken alle wederzijdse juridische aanspraken met betrekking tot goedkeuring, productie en verkoop van DLTtape.

Partijen onderstrepen nogmaals hun gezamenlijke doel om de data-opslagmarkt met DLTtape te voorzien van een hoogwaardig en betrouwbaar opslagmedium, en om gezamenlijk hun afzetmarkt te laten groeien.

Bracknell, Verenigd Koninkrijk, 31 mei 2002 - Quantum kondigt aan dat het alle wederzijdse juridische aanspraken heeft geschikt die het met Imation had lopen. De aanspraken hadden betrekking op de goedkeuring, productie en verkoop van DLT-tapes. Als gevolg van de schikking ziet Imation af van zijn anti-kartelzaak tegen Quantum en Maxell, en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie