Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fotowedstrijd op open monumentedag in Waalwijk

Datum nieuwsfeit: 31-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Waalwijk
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Waalwijk

Doe mee aan de fotowedstrijd
Open Monumentendag
De gemeente Waalwijk houdt in samenwerking met de Landelijke Stichting Open Monumentendag een fotowedstrijd.
Iedereen die mee wil doen zoekt een monument uit dat hij of zij mooi vindt. De Gemeente Waalwijk zorgt dan voor een fotorolletje om het project te kunnen fotograferen. Met het volgeschoten fotorolletje doe je dan mee aan twee wedstrijden. Een gemeentelijke fotowedstrijd en een internationale fotowedstrijd.
Een gemeentelijke jury, bestaande uit de vakfotograaf De Bont, de wethouder monumentenzorg en iemand van de monumentencommissie beoordelen de fotos voor de gemeentelijke wedstrijd. Er komen drie winnaars van drie winnende fotos. De winnende fotos worden gebruikt voor een tentoonstelling die op 14 september 2002, tijdens de Open Monumentendag, wordt geopend. De winnaars worden daarvoor uitgenodigd en ontvangen alle drie een museumkaart. De nummer 1 krijgt natuurlijk ook de hoofdprijs namelijk een fraaie fotocamera.

De fotocamera is beschikbaar gesteld door Foto Video De Bont in Waalwijk.
De landelijke jury kiest voor de internationale wedstrijd ook nog eens tien winnaars uit, waarvan er drie een hoofdprijs krijgen. Die hoofdprijs bestaat uit een discman. De andere zeven winnaars ontvangen een prijzen verrassingspakket. De 10 winnende fotos worden in een prachtige kleurencatalogus afgebeeld die in Spanje wordt uitgegeven. Natuurlijk ontvangen de winnaars elk een exemplaar van deze catalogus. Ook doen de fotos mee aan een reizende expositie in 20 Europese landen.

Voorwaarden van deelname zijn dat je tussen de 10 en 18 jaar bent, en woont in de gemeente Waalwijk. Als je mee wilt doen stuur dan een mailtje naar: (tgovaers@waalwijk.nl). of een briefje naar de gemeente Waalwijk, T. Govaers, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk. Je krijgt dan snel na 15 juni een fotorolletje met de spelregels en een lijst van monumenten die je kunt fotograferen thuis gestuurd.

Er zijn 30 rolletjes, dus die het eerst komt het eerst maalt. Het rolletje dient voor 19 juli 2002 te worden ingeleverd. Op dat moment doe je zowel mee aan de gemeentelijke fotowedstrijd als ook de internationale fotowedstrijd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie