Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister van Media start opvolgingsprocedure Bert De Graeve

Datum nieuwsfeit: 31-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse overheid

Vlaamse regering
PERSMEDEDELING VAN DE VLAAMSE REGERING VERGADERING VAN 31 MEI 2002

Minister van Media start opvolgingsprocedure Bert De Graeve

Er zal een beroep gedaan worden op Jobpunt Vlaanderen. Jobpunt Vlaanderen werkt samen met wettelijk erkende recruterings- en selectiekantoren. Bij de selectie van het kantoor zullen onder andere volgende elementen beoordeeld worden: de kwaliteit van de gebruikte methodologie en selectiemethodes, het voorgestelde stappenplan en de timing, en de ervaring. Tevens zal, in samenspraak met Jobpunt Vlaanderen, een aangepast profiel worden opgesteld.

De Vlaamse regering nam kennis van de contacten die de Vlaamse minister van Media de voorbije dagen had met de voorzitter van de raad van bestuur, het directiecomité en de heer De Graeve, om de continuïteit van het bedrijf te verzekeren.

De Vlaamse regering machtigt Vlaams minister van Media Dirk VAN MECHELEN om de aanwervingprocedure voor een gedelegeerd bestuurder van de VRT op te starten.

De Vlaamse regering nam akte van het ingediende ontslag van de heer De Graeve als gedelegeerd bestuurder van de VRT en vraagt minister Van Mechelen een ontwerpbesluit voor te bereiden dat een einde stelt aan de benoeming van de heer De Graeve als gedelegeerd bestuurder van de VRT, met ingang op 16 juli 2002.

persinfo : Philippe Heyvaert, woordvoerder van minister Van Mechelen - tel. 02 553 64 11 e-mail: (persdienst.vanmechelen@vlaanderen.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie