Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Randstad helpt bij vaccinatiecampagne

Datum nieuwsfeit: 03-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Randstad Holding NV
Zoek soortgelijke berichten

RANDSTAD NEDERLAND

Randstad helpt bij vaccinatiecampagne

Vanaf vandaag start het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de vaccinatiecampagne tegen het meningokokken C virus. Uitzendorganisatie Randstad maakt het mede mogelijk dat honderdduizenden kinderen de komende maanden ingeënt worden.

Jilko Andringa, directeur van Randstad Nederland. 'De afgelopen weken zijn wij door veel verschillende instellingen gebeld om te helpen bij de vaccinatiecampagne. De verzoeken zijn zeer verschillend van aard, Zo gaan wij op verzoek van Amsterdam Arena extra stewards inzetten die de mensen begeleiden en informeren. Gaat P/flex in Twente 150 GGD'ers verlonen. Werft het uitzendbureau in Enschede twintig administratieve krachten. En levert Randstad Callflex in heel Nederland medewerkers voor helpdesken. Randstad Gezondheidszorg wordt op verschillende plaatsen in Nederland ingezet bij het werven van 'prikkers', verpleegkundigen en administratief personeel. Al met al maakt Randstad het mede mogelijk dat de vaccinatiecampagne succesvol kan verlopen.'

Voor meer informatie: Randstad Nederland bv Marianne Honkoop / David Gribnau Diemermere 25 1112 TC Diemen T (020) 569 12 11 I www.randstad.nl

Randstad Nederland bv Met ruim 3.000 medewerkers verspreid over zo'n 320 vestigingen neemt Randstad Nederland bv ruim veertig jaar een vooraanstaande plaats in als dienstverlener op het gebied van uitzenden en detacheren op de Nederlandse arbeidsmarkt. Onderdeel van Randstad Nederland bv zijn een achttal gespecialiseerde werkmaatschappijen. Deze werkmaatschappijen bieden werkoplossingen voor specifieke klantengroepen (Randstad Callflex, Randstad Gezondheidszorg, Randstad Rentree, Randstad Mobiliteitsdiensten, P/Flex, BouwFlex, Randstad Transportdiensten en Randstad Outsourcing & Project Services). Voor meer informatie over Randstad Nederland: www.randstad.nl. Randstad Nederland bv maakt onderdeel uit van Randstad Holding nv.

Randstad Holding nv is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werk en human resources diensten, met groepsmaatschappijen in Europa en Noord-Amerika. De Randstad Groep is één van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is marktleider in Nederland, België, Duitsland en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Randstad legt zich erop toe de vraag van individuele personen naar uitdagend en goed beloond werk op het juiste moment te koppelen aan de vraag van organisaties naar medewerkers van het juiste niveau en de juiste geschiktheid. De groep is georganiseerd in drie markten: professionals staffing (Yacht), mass-customized staffing (Randstad, Tempo-Team en overige groepsmaatschappijen) en large-scale staffing (Capac Inhouse Services and Randstad Inhouse Services). Het aandeel Randstad Holding nv (Reuters: RAND.AS) is genoteerd op de Euronext Amsterdam, waar ook opties op de aandelen Randstad Holding worden verhandeld. Voor meer informatie over Randstad Holding: www.randstadholding.com.

Randstad Holding NV

03 jun 02 09:03

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie