Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hagenaar op zitting wegens handel in verdovende middelen in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 03-06-2002
Bron: Arrondissementsparket Den Haag
Zoek soortgelijke berichten

Arrondissementsparket Den Haag

Den Haag, 31 mei 2002

Hagenaar op zitting wegens handel in verdovende middelen, het leidinggeven aan een criminele organisatie, poging doodslag, vuurwapenbezit, afpersing en wederrechtelijke vrijheidsberoving.

Een 37-jarige Hagenaar zal op maandag 3 juni vanaf 09.30 uur en dinsdag 4 juni terechtstaan voor de Meervoudige Kamer van de Haagse rechtbank. De man wordt verdacht van de handel in verdovende middelen (heroïne, cocaïne en amfetamine), het leidinggeven aan een criminele organisatie, poging doodslag, het in bezit hebben van vuurwapens, afpersing en wederrechtelijke vrijheidsberoving. De feiten, die grotendeels gepleegd zijn in Den Haag, zijn gepleegd vanaf 1998. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie