Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twee kandidaten voor partijvoorzitterschap CDA voorgedragen

Datum nieuwsfeit: 03-06-2002
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten

CDA

Twee kandidaten voor partijvoorzitterschap voorgedragen

Het Partijbestuur heeft vrijdagavond 31 mei jl. J.M. (Marja) van Bijsterveldt-Vliegenthart (40) en J.T.W. (Jan) Krapels (49) voorgedragen als kandidaat voor het partijvoorzitterschap.

Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart is in het dagelijks leven Burgemeester van Schipluiden. Daarnaast is zij voorzitter van het CDA-Vrouwenberaad.

Jan Krapels is interim-/projectmanager en woonachtig te Laren. Daarnaast is hij directeur/eigenaar van de keramiekfabriek Cor Unum Ceramics & Art tes-Hertogenbosch.

De CDA-Partijraad van 8 juni aanstaande zal de definitieve voordracht doen. Daarna kunnen alle leden middels een ledenraadpleging hun stem uitbrengen op de kandidaten.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie