Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 04-06-2002

Datum nieuwsfeit: 04-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 3-06-2002 3e persbericht van maandag 3 juni 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Overval op benzinestation
Maandag om 17.00 uur is een overval gepleegd op een benzinestation aan de Bayeuxlaan. Een jongen kwam de zaak binnen, bedreigde het personeelslid met een mes en eiste geld. Het personeelslid gaf onder dwang de kassalade aan de jongen. Buiten stond een tweede jongen met een scooter te wachten. De twee jongens reden, ieder op een scooter, weg. In de buurt werd de kassalade terug gevonden. Bijna al het geld bleek er nog in te zitten. Er zijn enkele eurotientjes weg. De kassalade is mogelijk bij de vlucht verloren. De twee jongens hadden voor de overval al een kwartier voor het benzinestation rondgehangen.

Eindhoven: Kind gewond na aanrijding
Op de kruising Bredalaan Loeffstraat Noord Brabantlaan is maandag om 19.00 uur een Eindhovens kind gewond geraakt nadat het door een auto was aangereden. Het kind, waarvan de leeftijd niet bekend is, reed op een fiets achter zijn moeder aan. Deze laatste fietste door het rode licht en het kind volgde haar. Het kind werd aangereden door een personenauto die bestuurd werd door een 57-jarige Eindhovense vrouw. Het kind is voor onderzoek naar het MMC in Veldhoven gebracht.

Helmond: Jongen met gestolen bromfiets
Op De Vloet is maandag om 16.05 uur een 15-jarige Helmonder aangehouden. Een motoragent zag dat de jongen een bromscooter bij zich had en dat hij hem in de struiken gooide. Aan het framenummer van de bromfiets bleek geknoeid te zijn. De jongen en de bromscooter zijn voor onderzoek naar het politiebureau gebracht.

Oirschot: Snelheidscontrole
Maandagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur is op de Oude Grintweg een snelheidscontrole gehouden. Van de 485 bestuurders reden er 66 sneller dan de toegestane 80 km/u. De snelste reed 119 km/u.

Valkenswaard: Bliksem in conifeer
Maandag rond 19.00 uur is de bliksem ingeslagen in een conifeer aan de Van de Venstraat. De boom brandde gedeeltelijk af. De boom staat op een tiental meters van een schoolgebouw. Daar viel de telefoon uit.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie