Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Website www.archief.nl houdt op te bestaan

Datum nieuwsfeit: 04-06-2002
Bron: Rijksarchiefdienst
Zoek soortgelijke berichten

Rijksarchiefdienst

WWW.ARCHIEF.NL HOUDT OP TE BESTAAN

De website Nieuws uit het verleden, www.archief.nl, houdt 4 juni op te bestaan. Deze website is een platform voor de twaalf rijksarchieven die verenigd zijn in de Rijksarchiefdienst. Nu echter steeds meer Rijksarchieven verzelfstandigen en (online) samenwerkingsverbanden sluiten met andere archieven en culturele instellingen zoals bibliotheken en musea, is besloten de website niet te continueren.

De informatie die u nu kunt vinden op www.archief.nl blijft wel grotendeels behouden: de thematische databases met historische informatie en de lespakketten vindt u terug bij de website van het Nationaal Archief (voorheen Algemeen Rijksarchief), www.nationaalarchief.nl. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie