Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferentie multiculturele stad in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 04-06-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Persbericht

Conferentie: Rotterdam. Multiculturele stad? Onveilige stad?

Is de multiculturele samenleving op sterven na dood? Neem Rotterdam! In Rotterdam leven en wonen zo'n 162 nationaliteiten. Allemaal Rotterdammers! Allemaal Rotterdammers? Jazeker, zeggen de stadsbestuurders. Maar wat zeggen de Rotterdammers zelf?

Is de verrassende uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen een goede indicatie van de manier waarop veel Rotterdammers werkelijk tegen die multiculturele 'snelkookpan' aankijken? Kan de Maasstad een leefbaar thuis zijn voor die bonte mengeling aan culturen? Is Rotterdam, wereldhaven nummer één, überhaupt wel multicultureel? Trouwens hoe doe je dat: 'multicultureel samenleven'? En is 'multicultureel' een ander ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie