Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplan voor de Vesting Woudrichem in ontwikkeling

Datum nieuwsfeit: 04-06-2002
Bron: Gemeente Woudrichem
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Woudrichem

27/05/2002
Bestemmingsplan voor de Vesting Woudrichem in ontwikkeling. Plannotitie: "Behoud door ontwikkeling" vanaf 3 juni 2002 openbaar.

Nieuw bestemmingsplan voor de vesting Woudrichem. Er is een nieuw bestemmingsplan voor de vesting Woudrichem in ontwikkeling. Naar aanleiding van een eerdere inspraakronde is er een plannotitie opgesteld onder de naam: "Behoud door ontwikkeling". Iedereen die zich betrokken voelt bij de vesting kan over de verdere ontwikkeling van het bestemmingsplan meepraten en meedenken. U wordt in de gelegenheid wordt gesteld op de plannotitie te reageren. De reacties zullen dan worden betrokken bij het opstellen van het bestemmingsplan. De notitie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie