Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede inschrijfperiode voor varkensafbouw Belgie

Datum nieuwsfeit: 04-06-2002
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse overheid

Op 9 maart 2001 werd het decreet tot regeling van de vrijwillige, volledige en definitieve stopzetting van de productie van alle dierlijke mest, afkomstig van één of meerdere diersoorten, door het Vlaams Parlement goedgekeurd. Op 1 mei 2001 ging de eerste inschrijfperiode inzake de varkensafbouw van start. Gedurende twee maanden konden varkenshouders met een geldige milieuvergunning een aanvraag indienen voor een vergoeding voor het stoppen van hun varkenshouderij.

De eerste inschrijfperiode kende een groot succes: 881 aanvragen werden ingediend. Tot op heden werden 540 dossiers gunstig beslist. Van deze dossiers hebben 506 varkenshouders zich akkoord ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie