Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 04-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cujik 4-06-2002
Persbericht district Land van Cuijk

VROUW ONWEL, Cuijk

Maandagmiddag werd een ongeval gemeld op de Molenstraat in Cuijk. Ter plaatse bleek een 70-jarige vrouw uit Cuijk onwel te zijn geworden toen ze haar fiets wilde pakken. De vrouw viel daarbij op de grond. Door omstanders werd geprobeerd de vrouw te reanimeren. Een ter plaatse gekomen surveillance van de politie nam dit over, samen met het ambulance perso-neel. Na enige tijd was de vrouw zover gestabiliseerd dat ze vervoerd kon worden naar het ziekenhuis in Boxmeer, waar ze op de afdeling intensive care werd opgenomen. De vrouw bleek een hartstilstand te hebben gehad.

AUTO IN BRAND, Cuijk

In de nacht van maandag op dinsdag werd een autobrand gemeld op de Regiment Stoottroe-penstraat in Cuijk. Door nog onbekende oorzaak was een daar geparkeerde auto in brand geraakt. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto geheel verloren ging.

INBRAAK BEDRIJVEN, Mill

In de nacht van maandag op dinsdag is in twee bedrijven aan de Spoorstraat in Mill ingebro-ken. Van de bedrijven werd een raam opengebroken. Binnen werden alle ruimten doorzocht. Uit de bedrijven werd een onbekend geldbedrag gestolen.

ONGEVAL, Boxmeer

Dinsdagmorgen wilde de politie in het Land van Cuijk op het Sint Rochusplein in Boxmeer een auto controleren. Hiervoor werd een stopteken gegeven. De bestuurder van de auto ver-meerderde hierop echter snelheid en probeerde aan een controle te ontkomen. Daar de auto niet stopte, werd door de surveillanceauto de auto ingehaald en opnieuw een stopteken gege-ven. Opnieuw onttrok hij zich aan de controle. Korte tijd later werd de auto op de Stations-weg in Boxmeer aangetroffen. De auto was daar tegen een boom en een lantaarnpaal gere-den. De bestuurder, een 41-jarige man uit Boxmeer bleef hierbij ongedeerd. Uit onderzoek bleek, dat de man reed terwijl hem de rijbevoegdheid was ontzegd en zijn rijbewijs was in-genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

AUTO GESTOLEN, Cuijk

Dinsdagmiddag is vanaf de Grotestraat in Cuijk een rode Volkswagen Vento TDI gestolen. Het kenteken van de auto is JL-BN-38.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie