Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vier zwaargewonden bij eenzijdig ongeval

Datum nieuwsfeit: 05-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Vier zwaargewonden bij eenzijdig ongeval

Datum: 5/6/2002
Auteur: Manon Ostendorf

Dinsdagavond vond kort voor 23.00 uur, vermoedelijk door toedoen van het slechte weer, op de A58 ter hoogte van het Liesbos op de rijbaan in de richting Breda een eenzijdig ongeval plaats, waarbij een personenauto in de slip raakte en vervolgens over de kop sloeg. De vier inzittenden raakten ernstig gewond.

De bestuurder, een 21-jarige man uit Breda, werd uit de auto geslingerd en kwam daarbij onder de auto terecht. Twee inzittenden - het 17-jarige broertje van de bestuurder en een 18-jarige vriend - werden eveneens uit de auto geslingerd, maar hebben, ondanks hun verwondingen, de bestuurder onder de auto vandaan weten te bevrijden. De derde inzittende, een eveneens 18-jarige man uit Breda, bleef als enige persoon gewond in de auto achter.

De vier mannen werden per ambulance afgevoerd naar twee verschillende vestigingen van het Amphia-ziekenhuis. De bestuurder is aldaar opgevangen door medewerkers van het traumateam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie