Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Opstelten bij studiedag Platform Marokko

Datum nieuwsfeit: 05-06-2002
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten bij studiedag Platform Marokko Burgemeester mr. Ivo Opstelten verwelkomt op woensdag 5 juni in de Burgerzaal van het stadhuis aan het begin van de middagsessie de deelnemers aan de studiedag van het Platform Marokko, om 13.30 uur. Thema van de studiedag, die om 10.30 uur begint, is: Integratie door internationale samenwerking: het ei van Columbus? Het Platform Gemeentelijke Samenwerking Nederland Marokko is een VNG-samenwerkingsverband van 12 Nederlandse gemeenten. Rotterdam is via de deelgemeente Noord lid van het platform. Het platform werkt samen met het platform van Marokkaanse gemeenten in Marokko, dat speciaal voor deze samenwerking is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie