Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Opstelten en wethouder Van Sluis bij Ondernemersontbijt

Datum nieuwsfeit: 05-06-2002
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten en wethouder Van Sluis bij Ondernemersontbijt Burgemeester mr. Ivo Opstelten en wethouder Wim van Sluis (o.m. Haven en Economische Zaken geven een presentatie tijdens het Ondernemersontbijt, dat op woensdag 5 juni om 08.00 uur begint in Bar Brasserie Parkzicht aan de Kievitslaan in het Park bij de Euromast. Doel van het Ondernemersontbijt, dat voor de tweede keer wordt gehouden, is het aanhalen van de contacten tussen bedrijfsleven en gemeentebestuur c.q. gemeentelijke diensten als het OntwikkelingsBedrijf Rotterdam en het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam. Aan het einde van de bijeenkomst is er gelegenheid tot het stellen van vragen en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie