Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland 05-06-2002

Datum nieuwsfeit: 05-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Flevoland, plaats: District zuid 5-06-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Voetgangers gewond na botsing
ALMERE Dinsdagmorgen zijn op de Luitstraat twee voetgangers licht gewond geraakt nadat ze met elkaar in botsing waren gekomen. De 13-jarige jongen en de 35-jarige vrouw (Almere), liepen beiden een hoofdwond op. De vrouw is ter plaatse behandeld. De jongen is voor controle per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Aanhoudingen vernieling auto
ALMERE De politie heeft dinsdagavond twee Almeerse jongens van 15 jaar aangehouden voor vernieling van een auto op de Romy Schneiderweg. De 27-jarige eigenaar van de auto reed op de Romy Schneiderweg twee fietsers tegemoet. Deze fietsers reden midden op de weg en wilden niet aan de kant gaan. Op het moment dat de automobilist hen passeerde, vernielden ze zijn auto. Ze gooiden stenen tegen de wagen en bekrasten de lak. Kort daarna konden de jongens aan de hand van het signalement aangehouden worden. Ze zijn voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie