Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie voor grensoverschrijdende natuur

Datum nieuwsfeit: 05-06-2002
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Limburg

Subsidie voor grensoverschrijdende natuur

Gedeputeerde Staten stellen 8.100,- ter beschikking voor de Actie Groene Band, een grensoverschrijdend project waarbij de bestaande bos- en natuurgebieden worden geïnventariseerd. Hiermee kunnen de bestaande projectplannen en ideeën die grensoverschrijdend zijn worden uitgevoerd. Daarnaast stemmen Gedeputeerde Staten ermee in dat aan het project ruim 100.000,- aan EU middelen wordt bijgedragen.

'Actie Groene Band Natuur zonder grenzen in Europa' De 'Actie Groene Band Natuur zonder grenzen in Europa' is ontstaan uit een behoefte die bij de Provincie Limburg bestaat om inzicht te hebben in grensoverschrijdende natuurprojecten, in uitvoering of in voorbereiding. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie