Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden- en West Brabant 05-06-2002

Datum nieuwsfeit: 05-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 5/6/2002
Auteur: Carel Bouman

Tilburger bedreigt beveiligingsmedewerker

TILBURG Gistermiddag, even na drie uur, hebben agenten aan de Statenlaan in Tilburg een 74-jarige man aangehouden. De man viel in het winkelcentrum van de Westermarkt mensen lastig, reden waarom de beveiligingsmedewerker, een 31-jarige man uit Oosterhout, hem uit het winkelcentrum verwijderde. De man die in het bezit was van een gitaar maakte met dit instrument slaande bewegingen, waarop hij door de beveilingsman werd aangehouden en overgedragen aan de politie.

49 bekeuringen bij snelheidscontroles

TILBURG Gistermiddag, tussen halféén en kwart voor drie heeft de politie op de Rueckertbaan in Tilburg een snelheidscontrole gehouden. Bij deze controle gingen 28 weggebruikers op de bon. Dat waren 26 bestuurders van personenautos, één motorrijder en één vrachtwagen chauffeur. Terplaatse geldt een maximum snelheid van 50 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 kilometer per uur en de controle werd uitgevoerd met de zogenaamde laser gun.

GOIRLE - Tussen gistermiddag kwart over twaalf en drie uur werd een snelheidscontrole gehouden aan de Tilburgseweg in Goirle. Hierbij gingen 16 bestuurders van personenautos, één motorrijder, één vrachtwagenchauffeur en vijf bestuurders van bromscooters op de bon.

Tilburgse jongen loopt gebroken sleutelbeen op

TILBURG Gisteravond om halfzeven hebben agenten aan de Wim Berkelmansstraat in Tilburg een 14-jarige Tilburgse jongen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij rond kwart voor zes aan het Rooseveltplein met een bromfiets een 4-jarige Tilburgse jongen op zijn kinderfiets aanreed, waardoor deze een gebroken sleutelbeen opliep. Na de aanrijding reed de bromfietsbestuurder door. De GGD bracht het Tilburgse jongetje naar een ziekenhuis.

Tilburger aangehouden voor mishandeling en vernieling

TILBURG Gisteravond om halfelf hebben agenten aan de Lavendelweg een 36-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling van een 16-jarige Tilburgse jongen. De aangehouden Tilburger raakte geïrriteerd omdat zijn kinderen niet konden slapen, waarop hij naar buiten ging en aan de Bieslookweg de Tilburgse jongen met een tas in het gezicht sloeg en zijn fiets tegen de grond gooide waardoor deze beschadigd raakte. De politie maakt proces-verbaal op.

Fietsendief aangehouden

TILBURG - Vannacht om vijf voor één hebben surveillerende agenten aan de Spoorlaan in Tilburg een 25-jarige Ossenaar aangehouden. Die werd door de agenten met een gestolen fiets aangehouden. De fiets hebben de agenten in beslaggenomen. Aan het bureau blijkt de man ook nog gesignaleerd te staan voor twee vonnissen van tezamen 90 dagen in verband met diefstallen. De man werd over de fietsdiefstal gehoord en later op grond van de vonnissen ingesloten.

Glaasje op

TILBURG Vannacht om vijf over halfvier hebben agenten aan de Goirkestraat een 39-jarige man uit Tilburg aangehouden. Die bleek na controle met te veel drank op achter het stuur van zijn auto te zitten. Toen het de Tilburger duidelijk werd dat hij mee naar het bureau moest probeerde hij er tussenuit te knijpen. Van de man werd een bloedproef afgenomen omdat de verdachte niet in staat was om te blazen. Hij kreeg een rijverbod van 24 uren mee naar huis en de politie maakt proces-verbaal op.

Inbrekers aangehouden

TILBURG Vannacht om tien over halfvijf hebben agenten aan de Hoogtedwarsstraat en de Voltstraat twee inbrekers aangehouden. Rond kwart over vier kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een winkel aan de Voltstraat in Tilburg. Als agenten terplaatse komen zien zij dat een ruit van de winkel vernield was en verder zagen de agenten braaksporen aan de winkeldeur. Een oplettende getuige kon de politie informatie geven over de inbraak en de signalementen van de daders. De daders kon de politie kort daarop aanhouden. Een 43-jarige Rotterdammer werd aangehouden in de Hoogtedwarsstraat nadat hij eerst nog probeerde te vluchten en de tweede inbreker, een 49-jarige Tilburger kon in de Voltstraat al in de kraag worden gevat. De schroevendraaier die zij bij de inbraak gebruikten vond de politie in het portiek van een winkel aan de Broekhovenseweg

Jongen uit Tilburg mishandelt zijn tante

TILBURG Vanmorgen om tien over halfnegen hebben agenten aan de Dr. Deelenlaan een 16-jarige jongen uit Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling met een stofzuigerstang van zijn 48-jarige in Tilburg wonende tante. Die liep hierbij flinke bulten op de rug op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie