Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 05-06-2002

Datum nieuwsfeit: 05-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 5-06-2002
Woensdagmiddag 5 juni 2002
Ernest Zinsmeyer 06 22662875

Drugshandelaar opgepakt

RODEN Zaterdagnacht is in een discotheek aan de Brink een 20-jarige man uit Norg aangehouden, nadat hij XTC had verkocht aan een discotheekbezoeker. Personeel van de discotheek, zeer alert, zag dit gebeuren, en hield de man aan. Het personeel heeft opdracht om hier op te letten en op te treden zodra ze dit zien gebeuren, omdat dit bedrijf geen drugsgebruik binnen wil hebben. Daarna werd hij overgedragen aan de politie. Hij bleek nog enkele pillen en een paar gram speed bij zich te hebben. Na verhoor is hij later in het weekend heengezonden met een snelrechtdagvaarding.

Dure fietsen gestolen

ASSEN Dinsdagmiddag zijn twee dure fietsen, Koga Miyatas van 1700 per stuk, van een fietsdrager op een auto gestolen. De auto met de afgesloten fietsen stond tussen 14.30 en 15.00 uur aan de Vaart NZ.

Inbraak auto

DALEN Dinsdagnacht is ingebroken in een auto naast een woning aan de Emmerweg. De 50-jarige eigenaar mist de radio-cdspeler.

Urn gestolen van begraafplaats

PEIZE Woensdag deed een 60-jarige vrouw uit deze plaats aangifte bij de politie van diefstal van een roestvrij stalen urn. Deze stond net een dag in de urnenmuur op de begraafplaats aan de Oude Velddijk. De vrouw, die zeer ontdaan was over deze diefstal, vraagt de dief dringend om de urn terug te zetten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie