Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationale NGO's doen noodoproep aan VN

Datum nieuwsfeit: 05-06-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Vereniging Milieudefensie

Persbericht

Internationale NGO's doen noodoproep aan VN

Amsterdam/Bali, 5 juni 2002 --- Ruim 160 niet-gouvernementele organisaties (NGO's), waaronder Milieudefensie, hebben vandaag een dringende oproep gedaan aan de Verenigde Naties om te voorkomen dat internationale milieuverdragen worden uitgehold door de regels van de Wereldhandelsorganisatie (WTO).

Vandaag hebben zij op Bali hun noodkreet aangeboden aan plaatsvervangend secretaris-generaal van de VN Louise Frechette. Het Indonesische eiland is het decor van de laatste voorbereidende besprekingen voor de wereldduurzaamheidsconferentie (World Summit on Sustainable Development), die van 26 augustus tot 4 september in Johannesburg (Zuid-Afrika) plaatsvindt.

Volgens de NGO's ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie