Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Starsale biedt Israëlische software en Twentse opleidingen

Datum nieuwsfeit: 06-06-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Starsale biedt Israëlische software en Twentse opleidingen

ENSCHEDE, 20020606 -- Starsale B.V. introduceert Enformia 4.5, een softwarepakket voor het ontwikkelen, onderhouden en exploiteren van adaptieve en drukbezochte webportalen, waarmee organisaties de mogelijkheid krijgen om via één centrale website toegang te bieden tot bedrijfsinformatie. Gelijktijdig introduceert Starsale in samenwerking met de Saxion Hogeschool uit Enschede de opleiding "objectgeoriënteerde software ontwikkeling met Java 2".

Starsale is een jong softwarebedrijf uit Enschede dat gespecialiseerd is in software voor het bouwen van interactieve websites en bedrijfsportalen voor Internet. Het Twentse bedrijf werkt samen met Enformia uit het Israëlische Or ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie