Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amsterdamse delegatie naar Suriname

Datum nieuwsfeit: 06-06-2002
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Amsterdam


---

Amsterdamse delegatie naar Suriname

Onder leiding van burgemeester Job Cohen brengt een Amsterdamse delegatie van bestuurders en ambtenaren van 6 t/m 13 juni een werkbezoek aan Suriname. Het doel van het bezoek is om op een aantal gebieden de samenwerking te versterken en de uitvoering te concretiseren. De delegatie bestaat o.a. uit Hannah Belliot (wethouder Zorg en Cultuur), Erik Gerritsen (gemeentesecretaris), Elvira Sweet (stadsdeelvoorzitter Zuidoost), Hugo Fernandes Mendes (stadsdeelsecretaris Zuidoost) en Ro Brewster, commissaris van Politie. Het gaat o.m. om projecten op het gebied van woningbouw, drinkwatervoorziening, verbetering van de volksgezondheid, digitalisering van archieven, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie