Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 06-06-2002

Datum nieuwsfeit: 06-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Heerlen 6-06-2002 Verkeershandhavingsteam
Persbericht 09.00 uur; (J. Clermonts)

Gisteravond surveilleerde een motorrijder van het VHT op de N299 in Kerkrade. Om ongeveer 23.45 uur zag hij een auto met zeer hoge snelheid door de tunnelbak rijden. Bij de meting van de snelheid met de lasergun mat hij een snelheid van 123 km/uur waar 50 het maximum is. De 31 jarige inwoner van Eygelshoven werd staande gehouden. Omdat hij de maximum snelheid met meer dan 50 km had overschreden werd zijn rijbewijs ingenomen.
Op de Rijksweg in Wittem werd diezelfde avond door het VHT ook met de lasergun op snelheid gecontroleerd en bleken 31 bestuurders in overtreding te zijn. Met de radarapparatuur werd tijdens de avonduren gecontroleerd op de Dr. Calsstraat en de Hereweg in Landgraaf en op de Emmaberg in Valkenburg. Daar werd respectievelijk door 20%, 10,4% en 5% van de automobilisten te hard gereden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie