Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grote schoonmaak Stationsplein Leiden

Datum nieuwsfeit: 06-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leiden

Grote schoonmaak Stationsplein

Fiets kwijt?

Afgelopen woensdag gaven de wethouders Hillebrand en Van der Sande het officiële startschot voor een grote schoonmaakactie van het Stationsplein. De wethouders onthulden een informatiezuil bij het station waarop staat aangegeven wat er gaat gebeuren, waar we onze fietsen kunnen stallen en wat 'fiets fout = fiets weg' inhoudt.

MILIEU EN BEHEER - Het Stationsplein krijgt nu dagelijks een grondige schoonmaakbeurt. Verder worden de dubbele fietsenrekken voor het station vanaf aanstaande maandag verplaatst naar de kop van de Schipholweg bij het Rijksburgerviaduct. Tegen die tijd zijn de fietsenrekken die nu daar staan, verplaatst naar de strook langs de bouwhekken bij het SVB-gebouw. Er zijn inmiddels borden geplaatst die verwijzen naar de plekken waar fietsen kunnen worden gestald. Een gekleurde markering geeft de juiste plaatsen aan. De schoonmaakactie valt binnen het kader van 'Leiden ruimt op!'.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie