Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente sponsort Leiden Marathon

Datum nieuwsfeit: 06-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leiden

Gemeente sponsort Leiden Marathon

De gemeente is na het vertrek van hoofdsponsor 3M een van de grootste geldschieters voor de Leiden Marathon die aanstaande zondag wordt gelopen

CULTUUR EN EDUCATIE - Aan het begin van het jaar kwam de organisatie van de voormalige 3M Marathon naar de gemeente toe. Door het vertrek van de hoofdsponsor ontbrak een aardige som geld, zodat de marathon eigenlijk niet door kon gaan. De gemeente schoot te hulp en maakte de begroting sluitend door voor 23.000 euro de verzorgingsposten te sponsoren. Bert Kienjet van Cultuur en Educatie: 'Dat leek ons wel passend. We proberen sport zo goed mogelijk te promoten. De verzorgingsposten vormen een mooi symbool voor onze rol in de stad.' De sponsering is wel éénmalig, meldt Kienjet. 'Volgend jaar bezien we opnieuw of de gemeente moet inspringen.' Door de gemeentelijke bijdrage kunnen zondag duizenden hardlopers wederom hun ronde door de stad maken. Zoals ieder jaar lopen ook ambtenaren en raadsleden mee.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie