Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp startnotitie MER reconstructie Salland-Twente in inspraak

Datum nieuwsfeit: 07-06-2002
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Overijssel

Ontwerp startnotitie MER reconstructie Salland-Twente in inspraak

De ontwerp-Startnotitie voor het uitvoeren van een Milieu Effect Rapportage (MER) voor de Reconstructie Salland-Twente ligt met ingang van 7 juni 2002 ter inzage voor een periode van vier weken. Gedurende deze vier weken bestaat de mogelijkheid om zowel mondeling als schriftelijk inspraakreacties in te brengen. De ontwerp-Startnotitie bevat een korte gebiedsbeschrijving en probleemanalyse, geeft een overzicht van de reconstructiedoelstellingen en de alternatieven die bij het opstellen van het reconstructieplan ontwikkeld worden. De ter inzage legging is erop gericht om betrokkenen/geïnteresseerden de gelegenheid te geven om de juistheid en de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie