Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijk bezoek begeleidt Kok bij eerbetoon Mandela in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 07-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Het Koninklijk Huis
Zoek soortgelijke berichten

Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

07/06/02 Prins van Oranje, Prinses Máxima, Prinses Margriet en Minister-President bij eerbetoon Nelson Mandela te Amsterdam

Hunne Koninklijke Hoogheden de Prins van Oranje, Prinses Máxima der Nederlanden en Prinses Margriet der Nederlanden wonen vrijdagavond 7 juni 2002 in Theater Carré te Amsterdam een eerbetoon bij dat wordt georganiseerd voor de oud-president van Zuid-Afrika, Nelson Mandela. Minister-President W. Kok zal het feestelijke programma inleiden.

Het eerbetoon aan Nelson Mandela is een initiatief van de Zuid-Afrikaanse ambassade. Faranani (saamhorigheid) is de titel van het programma waarin diverse bekende Zuid-Afrikaanse en Nederlandse artiesten optreden. Nelson Mandela houdt op deze avond een toespraak.

De volgende dag, zaterdag 8 juni, wordt aan Nelson Mandela de Franklin D. Roosevelt Four Freedoms Award in Middelburg uitgereikt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie