Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Asbesthoudende deeltjes in luchtbehandelingssysteem Sporthal De Goorn

Datum nieuwsfeit: 07-06-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Coevorden

Asbesthoudende deeltjes in luchtbehandelingssysteem Sporthal De Goorn Oosterhesselen
In het luchtbehandelingssyteem van de sporthal De Goorn in Oosterhesselen zijn asbesthoudende deeltjes aangetroffen. Dit is gebleken tijdens donderdag uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. De concentraties zijn niet dusdanig hoog dat er gevaar bestaat voor de volksgezondheid. Uit vanochtend genomen luchtmonsters is gebleken dat de concentratie asbesthoudende deeltjes in de lucht beneden de asbestnorm ligt.

Dit bleek vanmorgen uit onderzoek van Search Laboratorium uit Heeswijk. De gemeente heeft uit voorzorg de sportaccommodatie gesloten. Op deze manier kunnen verdere onderzoeken worden uitgevoerd en kan de sporthal schoongemaakt worden. In afwachting van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie