Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tussenrapportage Kernteam Veiligheidsrisico´s Javastraat Zeeburg

Datum nieuwsfeit: 07-06-2002
Bron: Stadsdeel Zeeburg
Zoek soortgelijke berichten

Stadsdeel Zeeburg

Tussenrapportage Kernteam Veiligheidsrisico´s Javastraat

Het Kernteam Onderzoek Veiligheidsrisico's Javastraat en Omgeving is een jaar geleden in opdracht van het stadsdeelbestuur ingesteld om een gecombineerd gebieds- en branchegericht onderzoek te verrichten.

Dit onderzoek gebeurt naar aanleiding van de inspanningen om de economische structuur van het winkelgebied in de Javastraat en omgeving te versterken. Zo heeft het stadsdeelbestuur Zeeburg vorig jaar een straatmanager Javastraat aangesteld. Hij voert overleg met de ondernemers en spreekt eigenaren aan op hun verhuurbeleid. Ook werkt hij aan een veelsoortig winkelbestand. Als een pand gesloten wordt, bijvoorbeeld vanwege de drugshandel, is hij actief bij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie