Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrijwilligerslegpenning Goes voor de heer P. van Beugen

Datum nieuwsfeit: 08-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Goes
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Goes

Persbericht

Vrijwilligerslegpenning Goes voor de heer
P. van Beugen

Op zaterdag 8 juni 2002 rond 17.15 uur reikt wethouder drs. D. van Ewijk de vrijwilligerslegpenning van de gemeente Goes uit aan de heer P. van Beugen. De uitreiking vindt plaats op het korfbalveld van korfbalvereniging TOGO in Goes. De heer van Beugen ontvangt de legpenning vanwege zijn actieve inzet bij korfbalvereniging TOGO.

Sinds zijn tiende jaar is Piet van Beugen lid van korfbalvereniging TOGO en heeft hij al diverse functies bekleed, zoals coaching bij jeugd- en seniorenwedstrijden, trainen geven aan jeugd- en seniorenleden en veteranen, zitting in de technische- en toernooicommissie, maar ook als scheidsrechter heeft de heer van Beugen zijn steentje bijgedragen.

Nu 51 jaar later speelt de heer van Beugen op 8 juni om 16.00 uur zijn laatste wedstrijd. Piet van Beugen blijft nog wel actief binnen de vereniging, hij blijft wedstrijden fluiten en trainingen geven.

De heer Piet van Beugen is geboren op 17 maart 1941 in Goes. Hij is getrouwd met mevrouw A.S. van Beugen-Leijs. Het echtpaar woont in de Berkenstraat 37 in Goes.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie