Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid 09-06-2002

Datum nieuwsfeit: 09-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-06-2002 Persberichten district Eemland zuid, 11.40 uur

Gewond bij aanrijding

WOUDENBERG Een 67-jarige fietsster uit Lelystad is zaterdag naar ziekenhuis De Lichtenberg gebracht na een aanrijding met een brommer.

Een zestienjarige bromfietser uit Houten haalde op de Stationsweg Oost de fietsster in maar moest uitwijken voor een andere brommer. Hij raakte daarbij de fietsster en beiden vielen. De vrouw had last van haar heup en is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De jongen hoefde niet naar het ziekenhuis.

Vernielers aangehouden

AMERSFOORT De politie hield zaterdagmiddag rond 17.50 uur vier jongens uit Amersfoort aan, 15, 16, 16 en 17 jaar, voor vernieling van een hek aan de Plataanstraat.

Een getuige had gezien dat de jongens het hek vernielden, waarna de politie de jongens aanhield. In ieder geval drie van de jongens komen in aanmerking voor een alternatieve straf; zij zullen tevens de schade vergoeden. Van de vierde jongen is nog niet duidelijk of hij de schade vergoedt en in aanmerking komt voor een alternatieve straf. De ouders moeten toestemming geven voor een alternatieve straf.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie