Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 09-06-2002

Datum nieuwsfeit: 09-06-2002
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 9-06-2002 Mediaberichten 9 juni (laatste berichten)

REGIO 1023 snelheidsovertreders bekeurd REGIO Het verkeershandhavingsteam van de politie Limburg-Noord heeft afgelopen vrijdag en zaterdag bij snelheidscontroles in Ysselsteyn, Weert en Stramproy in totaal 1023 snelheidsovertreders bekeurd. YSSELSTEYN Het verkeershandhavingsteam van de politie Limburg-Noord heeft vrijdag bij een snelheidscontrole op de Puttenweg (N277) 267 snelheidsovertreders bekeurd. Van de 2090 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 87 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan. WEERT Het verkeershandhavingsteam van de politie Limburg-Noord heeft zaterdag bij een snelheidscontrole op de Industriekade 227 snelheidsovertreders bekeurd. Van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie