Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EMC schetst toekomstige producten voor opslagnetwerken

Datum nieuwsfeit: 10-06-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

EMC schetst toekomstige producten voor opslagnetwerken

Nieuwegein, 06/10/2002

EMC, wereldwijd marktleider in informatie-opslag, heeft tijdens zijn jaarlijkse analistendag in grote lijnen zijn toekomstige producten voor opslagnetwerken bekendgemaakt. Daarmee wil EMC zijn visie van geautomatiseerde opslagnetwerken verder in realiteit omzetten. EMC zal de komende drie kwartalen dan ook zijn hardwaregamma en softwareaanbod nog verder uitbreiden.

"EMC is de stuwende kracht achter het gebruik van opslagnetwerken. Die zorgen voor grote veranderingen in de werkwijze van onze klanten. Opslagnetwerken zullen op termijn de andere manieren van informatie-opslag grotendeels vervangen," aldus Joe Tucci, CEO van EMC. "De verschuiving naar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie