Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Praktijkervaringen met collectieve afvalinzameling op bedrijventerre..

Datum nieuwsfeit: 10-06-2002
Bron: Provincie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Utrecht

Persbericht

Praktijkervaringen met collectieve afvalinzameling op bedrijventerreinen

07-06-2002
Het realiseren van duurzame bedrijventerreinen is een speerpunt in het provinciaal milieubeleidsplan van de provincie Utrecht. Collectieve afvalinzameling is daarbij een belangrijk thema. De provincie heeft samen met gemeenten en bedrijvenverenigingen een aantal projecten uitgevoerd rond collectieve afvalinzameling op bedrijventerreinen. De ervaringen met deze projecten zijn opgenomen in een praktische brochure.

In de brochure Collectieve afvalinzameling op bedrijventerreinen wordt ingegaan op de voordelen van collectieve afvalinzameling, op succesfactoren en verbeterpunten. Op basis van de opgedane ervaringen is ook een concreet stappenplan in de brochure ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie