Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden- en West Brabant 10-06-2002

Datum nieuwsfeit: 10-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Breda: Bedrijfsinbrekers aangehouden

Datum: 10/6/2002
Auteur: Willem van Hooijdonk

Vanmorgen zijn omstreeks 06.00 uur in hun woning te Breda een 26-jarige man (D.N.) en zijn 19-jarige vriendin (S.N.) aangehouden. Zij worden verdacht van tenminste vier bedrijfsinbraken in Breda en Etten-Leur. De politie is beide verdachten door rechercheonderzoek op het spoor gekomen.

In Breda gaat het om een inbraak in een pand aan de Minervum op 15 november 2001. Bij deze inbraak werden twee overheadprojectoren ontvreemd en een diefstal uit een school aan de Wilhelminasingel te Breda, gepleegd op 19 april 2002. Uit deze school werd een Beamer gestolen.

Zij worden verder verdacht van een inbraak in een bedrijfspand aan de Dukaatstraat en aan de Munnikenheiweg te Etten-Leur beiden op 11 oktober 2001. Vanuit deze bedrijven werd in beide gevallen een laptopcomputer gestolen.

Het DRC+ team, een team dat zich met name richt op het terugdringen van vermogenscriminaliteit gepleegd door met name drugsverslaafden, verricht het onderzoek in deze zaak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie