Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 10-06-2002

Datum nieuwsfeit: 10-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 10-06-2002 2e persbericht van maandag 10 juni 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Camera-auto Blik op de Weg in de regio Op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 juni rijdt in Zuidoost Brabant een camera-auto van het NCRV-televisieprogramma Blik op de Weg rond. De cameraman wordt begeleid door een politieman van de politie Brabant Zuid-Oost. Het is nog niet bekend wanneer de gemaakte opnamen worden uitgezonden.

Eindhoven: Man beroofd van gsm en geld
Een 18-jarige Eindhovenaar is maandag tussen 1.30 en 2.00 uur op de Gemmastraat van zijn gsm beroofd. Twee mannen benaderden hem en een van hen pakte hem bij de keel. De ander haalde de gsm en het geld, ruim 15,=, uit zijn broekzak. Met de buit verdwenen ze in de richting van de Johannes van der Waalsweg.

Helmond: Jongen van de fiets getrapt
Een 16-jarige Helmonder heeft aangifte gedaan van mishandeling. De jongen fietste afgelopen zaterdag rond 2.15 uur over het fietspad van de Heeklaan. Hij reed vanuit de richting Kanaaldijk Zuid West in de richting van de Vissenbuurt. Ter hoogte van de stadsplattegrond reed hem een groep van ongeveer acht jongens tegemoet. De groep passeerde hem, maar de laatste van de groep trapte tegen zijn fiets waardoor hij ten val kwam. De jongen raakte even buiten bewustzijn. Hij moest daarna in het ziekenhuis behandeld worden aan de verwondingen die hij aan zijn val overhield. Hij had een gekneusde kaak, enkele kapotte kiezen en enkele schaafwonden. De politie zoekt getuigen, 0900 8844.

Helmond: Verkeerscontrole
Op de Engelseweg Lage Dijk is maandag tussen 10.45 en 11.45 uur een verkeerscontrole gehouden. Tien personen kregen een bon omdat ze de autogordel niet droegen. Drie bestuurders stopten niet voor het rode verkeerslicht en zij kregen een bekeuring.

Helmond: Inbraak in woning
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Keizerlaan. Er is een ruit vernield waarna de raam geopend kon worden. Uit de woning zijn kristallen voorwerpen en Makkummer serviesgoed gestolen.

Helmond: Letter B gestolen
Vanaf de gevel van een kantoor aan de Baroniehof is in het afgelopen weekend een reclameletter gestolen. Het is een oranje letter B. Een blauwe letter V is wel van de gevel gehaald maar niet meegenomen. Het is sinds 19 april de derde keer dat vanaf deze gevel letters gestolen worden.

Son: Aanhanger gestolen
In het afgelopen weekend is vanaf een parkeerplaats aan Ekkersrijt een Saris aanhangwagen gestolen. De aanhanger was aan de muur vastgemaakt. De waarde is ruim 900,=.

Soerendonk: Overstekende koeien gestolen
In de nacht van zaterdag op zondag zijn vanaf De Branten twee palen met verkeersborden gestolen. De borden geven een waarschuwing overstekende koeien aan. De waarde van de palen met borden is ongeveer 70,=.

Asten: Diefstal en vernieling
Vanaf een bouwplaats aan de Keskesweg zijn in het afgelopen weekend tien rollen dakbedekking weggenomen. Van een hijsvoertuig zijn de vier banden lek gestoken.

Nuenen: Gereedschap weg bij inbraak
Bij een inbraak in een schuur bij een woning aan de Dubbestraat , in de nacht van zondag op maandag, is gereedschap gestolen. Een ruit werd ingeslagen. Er verdwenen een kettingzaag, twee boormachines, twee slijp/schuurmachines, een slijptol, een schroefmachine, een handzaagmachine en ring- en dopsleutelsets.

Aarle-Rixtel: Gereedschap en fiets weg
Uit een berging bij een woning aan de Bosscheweg zijn zondag tussen 19.00 en 19.30 uur een mountainbike, een boormachine, een decoupeerzaag en een schuurmachine gestolen. De bewoners waren thuis en de berging was niet afgesloten.

Bladel: Auto gestolen
Vanaf de Gerard Bruninglaan is in de nacht van zondag op maandag een grijze Mercedes Benz met het kenteken YY-62-NJ gestolen.

Valkenswaard: Steenzaagmachine weggenomen
In het afgelopen weekend is vanaf een sportterrein aan de Pastoor Heerkensdreef een steenzaagmachine gestolen. De zaagmachine met diamantzaag werd gebruikt bij de verbouwing van het clubhuis.

Veldhoven: Poging brandstichting
In het afgelopen weekend is geprobeerd brand te stichten bij een winkel aan de Pleintjes. Bij de achterdeur zijn reclamefolders in de brievenbus aangestoken. Hierdoor is de achterdeur vernield en binnen is de zaak bevuild door roetdeeltjes.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie