Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek hygiëne in de keuken

Datum nieuwsfeit: 11-06-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Voedingscentrum
Onderzoek hygiëne in de keuken
11 juni

Ongeveer de helft van het aantal voedselvergiftigingen in Nederland wordt veroorzaakt door handelingen in de keuken. Om te onderzoeken hoe het er daar aan toegaat keek het Voedingscentrum bij 20 gezinnen mee die thuis een gerecht bereidden met gesneden kipfilet. Tot de gezinnen hoorden kinderen en ouderen, twee kwetsbare groepen. De meesten gaven aan dat ze wisten dat een goede hygiëne moest worden toegepast, vanwege de grote kans op de aanwezigheid van ziekteverwekkers. Maar de praktijk bleek regelmatig ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie