Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe woonwijk Europapark Groningen tentoongesteld

Datum nieuwsfeit: 11-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Groningen

11
JUN
12.22

Nieuws

maandag 10 juni 2002

Nieuwe woonwijk Europapark tentoongesteld

Binnenkort kan Groningen kennismaken met De Linie, de nieuwe woonwijk in Europapark. In het toekomstige Stripmuseum in het Westerhavencomplex presenteren acht architecten hun ontwerpen voor de woningen in De Linie. De tentoonstelling opent op 14 juni en duurt tot 7 juli. Op 13 juni doet wethouder Smink van Ruimtelijke Ordening de officiële opening.

De tentoonstelling bevat vooral veel maquettes. Van de gehele wijk is een grote maquette, waar bezoekers door heen kunnen lopen. Zelf bouwen in De Linie kan ook. Elke bezoeker wordt uitgenodigd om een ontwerp van een woning neer te zetten op een kavel in de maquette. In het museum liggen formulieren waarop Groningers kunnen aangeven wat zij vinden van de plannen voor de woonwijk. Dat kan ook op de speciale website: www.platformgras.nl/delinie. De site gaat de lucht in zodra de tentoonstelling opent.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie