Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 11-06-2002

Datum nieuwsfeit: 11-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 11-06-2002
Persberichten district Heerlen/Kerkrade (RK; 12.00 u) Dinsdag, 11 juni 2002

District Heerlen/Kerkrade

Heerlen; aangehouden
Vanmorgen, dinsdagmorgenvroeg omstreeks 06.15 uur kreeg de politie een melding dat op de Schinkelstraat en op de van der Maessenstraat in Heerlen in geparkeerde autos werd ingebroken. De politie die terplaatse ging trof er inderdaad een tweetal geparkeerde autos aan waarin was ingebroken. De politie heeft op de van der Maessenstraat een 29-jarige man uit Landgraaf aangehouden die voldeed aan het opgegeven signalement. Die wordt verdacht van betrokkenheid bij de autokraken. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Brunssum/Voerendaal; ingebroken
Afgelopen maandagavond werd een inbraak ontdedkt in een winkel aan de Dorpstraat in Brunssum. Inbrekers zijn die maandag via de achterzijde het winkelpand binnengedrongen en hebben geld gestolen. Diezelfde maandagmiddag tussen 14.30 en 16.00 uur is ingebroken in een woning aan de Kunderkampstraat in Voerendaal. Inbrekers zijn het pand via de garage binnengedrongen en hebben gereedschap en computerapparatuur gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in.

Schimmert; indringer aangehouden
Afgelopen nacht, maandag op dinsdagnacht omstreeks middernacht kreeg de politie een melding dat er aan het Kerkplein in Schimmert iemand in een woning was die gewond was. Bleek dat een 48-jarige man, zonder vaste woon/verblijfplaats door verbreking van een ruit van de toegangsdeur de woning was binnengedrongen. Daarbij had de indringer zich aan een hand verwond. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie