Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

60-jarige Sijtsma Groep aan de slag op Groot Klimmendaal

Datum nieuwsfeit: 12-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Groot Klimmendaal
Zoek soortgelijke berichten

Groot Klimmendaal


Bericht nr.: 2002/03

60-jarige Sijtsma Groep aan de slag op Groot Klimmendaal

Juni 2002
In 2002 bestaat de Sijtsma-Verzekerings-Groep BV 60 jaar. In verband met dit 60-jarig bestaan heeft Sijtsma Groep op verschillende momenten in 2002 een aantal festiviteiten. Sijtsma Groep wil ook anderen mee laten delen in de feestvreugde en heeft ervoor gekozen ook iets te doen voor een goed doel. Daarbij is de keuze gevallen op de afdeling Niet-Aangeboren Hersenletsel van Revalidatiecentrum Groot Klimmendaal. Op 12 juni a.s. zullen zon 30 medewerkers van Sijtsma Groep aan de slag gaan op Groot Klimmendaal en zullen zij na afloop een cadeau aanbieden.

Op de afdeling Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) van Groot Klimmendaal worden revalidanten behandeld met hersenletsel als gevolg van een acuut trauma of ziekte (hersenbloeding, herseninfarct e.d.). Dikwijls leidt niet-aangeboren hersenletsel tot een onomkeerbare breuk in de levenslijn van een persoon. Groot Klimmendaal stelt zich ten doel mensen met hersenletsel weer op weg te helpen naar een zo optimaal mogelijk functioneren in sociale situaties zoals wonen, scholing, werken, vrijetijdsbesteding etc.

Sijtsma Groep wil in haar jubileumjaar voor deze groep revalidanten iets betekenen. Er is bewust gekozen voor een minder bekend goed doel. Een belangrijke factor bij die keuze is dat iedereen te maken kan krijgen met een ongeval of ziekte. Sijtsma wil deze revalidanten van Groot Klimmendaal een cadeau aanbieden en gaat daarnaast met zon 30 personen op woensdag 12 juni een aantal klussen opknappen op de afdeling NAH. De gangen van de kliniek zullen worden geschilderd en de terrassen zullen worden opgeknapt en gezellig worden gemaakt.

De middag zal worden afgesloten met een hapje en een drankje en het aanbieden van het cadeau. Dit cadeau komt direct ten goede aan de revalidanten en zal de kwaliteit van zorg verbeteren en de dagbesteding van revalidanten veraangenamen.


---


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie