Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Damcentrum ´fleurt´ al aardig op in Voorburg

Datum nieuwsfeit: 12-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Voorburg-Leidschendam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Voorburg-Leidschendam


Damcentrum ´fleurt´ al aardig op

Persbericht Leidschendam-Voorburg, 10 juni 2002
---

Veegactie college krijgt vervolg

De ludieke ´veegactie´ door het college op 16 april jl. krijgt een vervolg in het verder opknappen van de Damlaan. Deze week zijn er nieuwe planten in de plantenbakken gepoot en hangt aan bijna iedere lantarenpaal een mand met bloemen (hanging basket). Maar ook de bereikbaarheid en leefbaarheid worden aangepakt.

Strengere controles
Zo zijn de parkeerzones met blauwe strepen aangegeven zodat ze weer duidelijk zichtbaar zijn. De verkeersborden, waarop de parkeerzones staan aangekondigd, zijn opnieuw neergezet en aan de politie is gevraagd om te controleren. Op deze wijze schept de gemeente meer orde in het straatbeeld. De regels zullen ook strenger worden gecontroleerd: de gemeentelijke parkeerwachters delen de komende tijd eerst waarschuwingen uit. Later komen de echte parkeerbonnen onder de ruitenwissers.

Acties als voorloper
Bovenstaande zichtbare acties gebeuren vooruitlopend op de totale herinrichting van het historisch centrum Leidschendam. Bij deze herinrichting zijn naast de gemeente Leidschendam-Voorburg, de corporaties WoonInvest en Vidomes, de ontwikkelaars Schouten & de Jong/bouwfonds en ING Real Estate betrokken. Wilt u meer lezen over de herontwikkeling van het historisch centrum Leidschendam, klik hier .

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie