Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reuters biedt aandelenhandelaren directe handelstoegang tot aandelen..

Datum nieuwsfeit: 12-06-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

REUTERS BIEDT AANDELENHANDELAREN DIRECTE HANDELSTOEGANG TOT AANDELENBEURZEN

Amsterdam, 12 juni 2002 - Reuters, de internationale leverancier van informatie, nieuws en technologie, gaat professionals in de aandelenhandel voorzien van directe handelstoegang tot beurzen en van een complete set van ordermanagementcapaciteiten via het Reuters 3000 Xtra-systeem. Dit is mogelijk dankzij een overeenkomst met Orc Software, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van trading-software voor de financiële handel.

Voortbouwend op de kennis en expertise van Reuters in prijsbepaling, nieuws en analyse, krijgen de afdelingen Aandelenverkoop en Aandelen-trading nu de mogelijkheid tot rechtstreekse handelstoegang tot de belangrijkste beurzen. Daarnaast worden de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie