Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dwangsom voor recyclingbedrijf BAG te Stein

Datum nieuwsfeit: 12-06-2002
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Limburg

Dwangsom voor recyclingbedrijf BAG te Stein

Gedeputeerde Staten van Limburg hebben aan recyclingbedrijf BAG B.V. uit Stein een dwangsom opgelegd vanwege het overtreden van de Wet milieubeheer en de Provinciale milieuverordening. Uit herhaaldelijke controles door de Provincie blijkt dat het bedrijf zeven vergunningvoorschriften overtreedt.

BAG houdt zich bezig met het bewerken van afvalstoffen tot secundaire grond- en bouwstoffen. BAG gebruikt daarvoor de methode van de zogeheten koude immobilisatie. De meest recente vergunning van BAG dateert van augustus 1999. Sinds oktober 2000 hebben toezichthouders herhaaldelijk controles uitgevoerd en overtredingen geconstateerd. De Provincie heeft BAG daar regelmatig ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie