Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 12-06-2002

Datum nieuwsfeit: 12-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 12-06-2002
Persberichten district Kerkrade (RKey; 11.45 u) Woensdag, 12 juni 2002

District Kerkrade

Landgraaf; snelheidscontrole
De politie heeft afgelopen dinsdagavond een radarsnelheidscontrole gehouden op de Hoofdstraat in Landgraaf. Daarbij controleerde de politie dinsdagavond totaal 1.293 voertuigbestuurders. Daarvan hebben totaal 100 voertuigbestuurders de terplaatse geldende maximumsnelheid overtreden en werden dan ook bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km p/u.

Landgraaf; auto inbeslaggenomen, rijbewijs ingevorderd De hoge snelheid van een automobilist, trok afgelopen nacht, dinsdag op woensdagnacht op de Einsteinstraat en de Hofstraat in Landgraaf de aandacht van een politiepatrouille. De politie reed de automobilist achterna waarbij de snelheidsmeter van het politievoertuig op de Euregioweg soms snelheden klokte van 135 km p/u terwijl terplaatse op de Euregioweg een snelheidslimiet geldt van 70 km p/u. Op de Euregioweg werd de automobilist, een 20-jarige jongeman uit Heerlen staande gehouden. De politie heeft in afwachting van een beslissing van de officier van justitie de auto van de verdachte inbeslaggenomen en heeft diens rijbewijs ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Landgraaf; ingebroken
Afgelopen dinsdagmorgen werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Prins Hendrikstraat in Landgraaf. Inbrekers zijn, vermoedelijk via de voordeur de woning binnengedrongen en hebben geld en enkele gsms gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie