Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 12-06-2002

Datum nieuwsfeit: 12-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 12-06-2002
1e persbericht 12 juni 2002


Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Verdachte van mishandeling vriendin aangehouden In zijn woning op het Hugo de Grootplein is dinsdag rond 8.45 uur een 32-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn 23-jarige Eindhovense vriendin in hun woning op het Hugo de Grootplein op vrijdag 7 juni. De vrouw werd in haar gezicht geslagen en er werd een kussen op haar gezicht gedrukt. De vrouw liep door de mishandeling een gezwollen lip en een gezwollen oog en kaak op. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte werknemer aangehouden
In een bedrijf aan de Achtseweg Noord is dinsdag rond 23.30 uur een 28-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het wegnemen van een handycam vanuit het bedrijf. De verdachte is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Overlast
In een flatgebouw op de Bokrijkstraat is dinsdagavond rond 22.45 uur een 31-jarige verdachte Eindhovenaar aangehouden. De man wilde bij een bekende op bezoek gaan. Deze had hier echter geen behoefte aan waarop hij tegen de deur trapte. Na herhaaldelijk verzoek van de politie verliet de verdachte het flatgebouw en schopte buiten tegen een geparkeerde auto. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Tas uit fietsmandje weggenomen
Op de Schimmelt is dinsdag rond 19.45 uur de tas van een 49-jarige Eindhovense gestolen. De vrouw was op de fiets en had haar tas in een fietsmandje liggen. Plotseling griste een bijrijder van een bromfiets het tasje uit het fietsmandje. Het duo is met de buit gevlucht richting Boschdijk. In de tas zaten een portemonnee met pasjes, een paspoort en ongeveer 50 Euro. Ook zaten in de tas sleutel en make-up. De daders waren tussen de 18 en 20 jaar, ze hebben beiden een blanke huidskleur en kort haar. Ze droegen geen helm en hebben een slank postuur. Ze hadden zwarte kleding aan en reden op een zwarte bromfiets.

Helmond: Bedreiging
In zijn woning aan de Broekwal is dinsdag rond 10.00 uur een 24-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het bedreigen met een vuurwapen van een 27-jarige man uit Geldrop op 2 juni jl. op de Broekwal. De verdachte en het slachtoffer zijn bekenden van elkaar en hadden onenigheid. De Helmonder is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Helmond: Woninginbraak
Uit een woning aan de Vinkelaan zijn dinsdag tussen 13.30 en 17.30 uur drie portemonnees weggenomen met ongeveer 45 Euro. Ook werd een laatje met kleingeld weggenomen. De dader is vermoedelijk binnengekomen door een openstaand raam.

Helmond: Aggregaten gestolen
Uit een bedrijf aan de Grasbeemd zijn dinsdagavond drie aggregaten gestolen. De dader kwam binnen door een raam aan de zijkant van het pand te vernielen. De aggregaten hebben een gezamenlijke waarde van ruim 2.2.00 Euro.

Helmond: Verdachte van winkeldiefstal aangehouden In een winkel aan de Veestraat is dinsdag rond 10.00 uur een 30-jarige Helmonder aangehouden. Hij wordt verdacht van het wegnemen van 45 paar sokken. Een medewerker betrapte de verdachte en schakelde de politie in. De verdachte is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Best: Tweede verdachte van stelen bromfiets aangehouden Na een onderzoek is dinsdag rond 8.30 uur in een woning aan de Vogelkers een 20-jarige Helmonder aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij diefstal van een bromfiets die op 7 juni jl. in Eindhoven is weggenomen. Zondag werd op de Salderes reeds een 15-jarige Eindhovenaar aangehouden. De politie zag de 15-jarige jongen toen zonder helm op de bromfiets rijden. Achter op de bromfiets zat de 20-jarige verdachte die toen wist te ontkomen. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Deurne: Woninginbraak
Uit een woning aan de Veenmossingel zijn dinsdag tussen 17.30 en 21.35 uur ongeveer 575 Euro, sieraden, een scanner, zes lege kratjes bier en drie pakjes shag gestolen. De dader kwam binnen door een raam open te breken.

Duizel: Inbraak in bedrijf
In een bedrijf aan de Wolverstraat is woensdag tussen 4.45 en 5.15 uur ingebroken. De dader kwam binnen door een raam van het pand te vernielen. Uit het pand worden voor zover bekend een flatscreen en een telefooncentrale vermist.

Heeze: Winkelinbraken
In twee winkels aan de Kapelstraat is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. Ook in een winkel aan het Vullinghspark werd die nacht ingebroken. De dader kwam in de winkel aan het Vullinghspark en in een winkel aan de Kapelstraat binnen door het dak te vernielen. Uit het pand aan het Vullinghspark worden geen spullen vermist. Uit de winkel aan de Kapelstraat worden een nog onbekend aantal handsets vermist. Bij de tweede winkel aan de Kapelstraat kwam de dader binnen door een ruit aan de zijkant van het gebouw te vernielen. Uit de winkel werd een grote hoeveelheid sigaretten weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie