Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering Commissie van advies voor de bezwaar- en beroepschriften..

Datum nieuwsfeit: 12-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Duiven
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

12-06-2002
Vergadering Commissie van advies voor de bezwaar- en beroepschriften. Maandag 17 juni 2002

De voorzitter van de Commissie van advies voor de bezwaar- en beroepschriften maakt bekend, dat op 17 juni 2002 in het gemeentehuis, Kastanjelaan 3 te Duiven een openbare vergadering van de Commissie zal plaatsvinden.

De agenda is als volgt samengesteld (wijzigingen voorbehouden):

16.45 uur: Het bezwaarschrift tegen het besluit van burgemeester en wethouders van 26 februari 2002 bouwvergunning te weigeren voor bouw schoorsteen ter plaatse van biofilter GFT-installatie te Duiven; 17.30 uur: Het bezwaarschrift van de heer M.C. van Bronckhorst tegen het besluit van burgemeester en wethouders van 23 april 2002 tot verlening van vrijstelling ingevolge artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening juncto artikel 20 van het Besluit Ruimtelijke Ordening en verlening bouwvergunning voor het oprichten van een omheinde jongerensportplek op het perceel gelegen tussen de Voorstallee/Heestallee.
Informatie: afdeling Algemene zaken/bestuurszaken tel. (0316) - 27 91 11.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie