Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 13-06-2002

Datum nieuwsfeit: 13-06-2002
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 13-06-2002 Mediaberichten 13 juni (laatste bericht)

TEGELEN 27 verkeersovertreders TEGELEN Door het verkeershandhavingsteam zijn woensdagmiddag op de N271 twaalf bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel. Op de Rijksweg Zuid zijn in totaal 15 bekeuringen uitgeschreven. Zeven automobilisten reden te hard, twee droegen geen autogordel, drie bromfietsers droegen geen helm, een bromfietser was niet verzekerd en twee bromfietsers hadden geen bromfietscertificaat. BELFELD 11 bromfietsers bekeurd BELFELD Het verkeershandhavingsteam heeft woensdagavond tijdens een bromfietscontrole op de op de Schoolstraat 11 bromfietsers bekeurd. Zeven bromfietsen hadden een te hoog vermogen, drie bromfietsers droegen geen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie