Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid 13-06-2002

Datum nieuwsfeit: 13-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-06-2002 Persbericht district Eemland zuid, 09.00 uur

Verkeersongeval letsel

HOOGLAND- Woensdagmiddag raakte een 51-jarige vrouw uit Bunschoten- Spakenburg gewond door een aanrijding met een automobilist.

Omstreeks 15.00 uur reed een 51-jarige man uit Hilversum op de afrit van de Rijksweg 1 ter hoogte van de Bunschoterstraat in de richting van Amsterdam. Hier verliet hij de macht over het stuur kwijt en raakte in een slip. Hierdoor raakte hij de auto van de 51-jarige vrouw. Zij is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, waar zij behandeld werd aan schouderletsel.

Straatroof

AMERSFOORT- Woensdagmiddag werd een 74-jarige vrouw het slachtoffer van een beroving.

Omstreeks 14.10 uur liep de vrouw in de kelderbox in een flat aan de Otelloplaats, waar zij haar fiets pakte. De vrouw zag een man naderen die naar haar schreeuwde dat hij geld wilde hebben. Hierop pakte hij haar vast en nam de tas weg, die aan het stuur van de fiets hing. De man verliet vervolgens de kelderbox. De politie heeft de zaak in onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie