Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug 13-06-2002

Datum nieuwsfeit: 13-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-06-2002 Persberichten district Heuvelrug, 09.15 uur

Aanrijding letsel

DOORN Op de Driebergseweg vond woensdagmiddag een aanrijding plaats waarbij twee personen gewond raakte.

Omstreeks 17.10 uur reed een 39-jarige vrouw uit Woudenberg over de Driebergseweg vanuit de richting Doorn. Ter hoogte van een school wilde de vrouw linksaf slaan. Op dezelfde weg reed op dat moment een 38-jarige man uit Arnhem. De man kwam uit de richting Driebergen.

De vrouw liet de bestuurder niet voorgaan en een aanrijding was het gevolg. Zowel de vrouw als het mannelijk slachtoffer werden met nekletsel /nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

Rijden onder invloed en mogelijk illegaal

VEENENDAAL De politie heeft in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 juni een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Op de Hubert van Zuilenweg werd omstreeks 02.20 uur een auto aan de kant gezet voor een routinecontrole. In het voertuig zaten vier personen. De bestuurder een 26-jarige man uit Amsterdam- kon geen rijbewijs of legitimatiebewijs tonen. Tevens rook de man naar alcohol.

Na een eerste blaastest bleek dat hij te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en voor een ademanalyse en verhoor overgebracht naar het bureau. Al snel bleek dat hij ook nog een boete had openstaan. Uit de ademanalyse werd duidelijk dat de Amsterdammer 0,95 promille alcohol in zijn lichaam had.

De man kreeg uiteindelijk een proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs, in een onverzekerd voertuig onder invloed en het niet kunnen tonen van een geldig ID. De man is overgedragen aan de vreemdelingendienst omdat hij mogelijk ook nog illegaal in Nederland verblijft.

Verkeerscontrole

DOORN De politie heeft woensdagmiddag op de Langbroekerweg een verkeerscontrole uitgevoerd. Tussen 11.30 en 12.15 uur werden tien bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel en één voor het negeren van het rode verkeerslicht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie